Over ons

Welkom op de website van 'van de Ven, groenten en fruit'

Het hele jaar door staan wij op markten in Eindhoven, Hilvarenbeek en Horst. Ook met winterse temperaturen of harde wind staan wij met alle plezier klaar om de lekkerste groenten en fruit aan u te verkopen.

In 1965 startte Christ van de Ven op de markten van Eindhoven met de handel in groenten. Nadat zoon Arie in 1986 de opleiding voor de tuinbouw had afgerond, werd er gestart met het gedeeltelijk zelf telen van de producten. Na het overlijden van Christ in 2002 is Arie, samen met zijn vrouw Jolanda, verder gegaan met alleen de handel van groenten en al snel werd er ook fruit aan het assortiment toegevoegd. Ook kwamen er andere locaties van markten bij. 

Nadat Rob, de oudste zoon van Arie en Jolanda, in 2010 zijn opleiding voor  handel had afgerond, is hij het bedrijf komen versterken.

Reactie plaatsen

Reacties

Bouten
3 jaar geleden

Op welke dagdelen staan jullie in Horst en of Deurne op de markt?
En staan jullie de hele zomer door op de markten?

Gr

Arie
3 jaar geleden

De tijden van de markten staan onder het kopje 'contact' op onze website. Verder zijn we de hele zomer aanwezig, met uitzondering van vrijdag 6 augustus.

Ycw van Dis
4 jaar geleden

Hele mooie foto's , fijne website en prima kwaliteit groente en fruit. Wij zijn elke week weer blij met onze uitgekozen groentes en fruit...

Mirjam
4 jaar geleden

Super fijne service en ideaal dat online bestellen !

Milan Ravestein
4 jaar geleden

een mooi en makkelijke website, en het fruit smaakt altijd lekker.

Bernadette Schouten
5 jaar geleden

Mooie website.
Bestelling geplaatst.😃

gerrie smulders
5 jaar geleden

ziet er goed uit